[snåuw]

Pasta och köttbullar. Roligare är så blev det inte.
Jag skyller på snöhögen som bussen fastnade i.

Saker man kan göra med lite köttfärs.

Jag har nog överträffat mig själv idag! Till middag idag blev det världens mest awesome biffar.
Jag mojsade ihop köttfärs, ägg, vitlök och gul lök, och mosade på en herrans massa kryddor: salt, peppar, piripiri, cajunmix, färsk persilja och färsk basilika. Gjorde biffar och stoppade i cheddarost från lördagens burgare i mitten. Nyttigt? Njaae. Gott? Utta helvitte! Stekte hela kalaset i lite olivolja och vips! Biffar!
Grönsaker då? Jag sparade lite av skyn från biffarna i stekpannan och stekte på sparris, broccoli, champinjoner och groddar i vitlök och ännu mer färsk persilja tills de bara fick liiite färg.
Serverade med lite pasta on the side.
Persilja är dagens hallelujah moment.
Och jag lyckades till och med hålla köksutrustning och mat borta från golvet.
Nu ska jag och min not so secret lover, Herr Persilja, spendera kvällen tillsammans.

En nästan intressant blogg?

Okej, meningen är att jag ska skriva en massa intressanta saker om mat och mina kulinariska äventyr. Så mycket äventyr man kan ha i ett kök på typ 0,7 kvadratmeter. Just nu är största utmaningen att inte tappa någonting på golvet , vilket har visat sig vara rent av omöjligt för mig. Dagens köksutrustning som har kommit i närkontakt med mitt golv, är en stekspade och en bit fläskytterfilé... Men lite skit rensar magen som flickan sa!

Idag blev det iallafall någon form av fin/fulmiddag. Snabbnudlar med fläskytterfilé. Men lyckades få till det med lite groddar och kokosmjölk, så min kära vän Sophie blev slutligen bjuden på Stekta Nudlal med Fläsk, eller, ja typ iallafall. Men en sak är säker, kokosmjölk är Guds gåva till människan!
Så dagen tillägnas helt och hållet till Kokosmjölk.


Välkommen till min nya blogg!
RSS 2.0