Controversée (idag skriver jag en rubrik på franska. Jag är cool.)

Det känns som jag har fastnat lite i ett ungkarlsliv, eller ungmö kanske, ungmö borde det ju vara. Mest logiskt. Då menar jag matmässigt och inget annat (FAKTISKT!!!). Tunbrödrullar och räksallad och fiskbullar och ätahosandra och fryspizza (till mitt försvar så är det billigt och jag gillar att köpa klänningar. Jag får väl skylla mig själv). 

Hade stora planer att återuppliva mitt forna jag som faktiskt orkar att laga mat. Fylld aubergine var min plan. Men det börjar luta åt fiskbullar. Där sket det sig liksom..
Men det underbara med att ha flugit ur boet är att INGEN BRYR SIG!! Det är ändå bara jag som ska äta, så nu gör jag fan fiskbullar och skiter att diska!!!! Känner mig så sjukt kontroversiell just nu. Helt syyyyykt!

Livets Cirkel.

Nu har rosorna dött.


Hur man tvingar sig själv att göra saker! Eller: Blommor är bra, men inte för ryggen.

Idag gick jag och köpte blommor av en gullig torggubbe efter jobbet. Fina ljusrosa rosor!

Varför?
Jo, för att jag var tvungen att städa, och det är ALLTID lättare att städa när man har något nytt och fint att smycka ut lägenheten med när man är klar.

Själva utmaningen är att dammsuga utan en fungerande dammsugare och moppa golvet utan en bra mopp. Jag tänker inte gå in på detaljer (för en historia om städning är ju ganska ointressant), men med en handduk, vatten och två knän blev resultatet ett rent golv och en schleten rygg, doin' it old school!
Belönade iallafall mig själv med tonfiskpasta (big surprise!) Och om Någon (hrrrmhrrrrm) undrar, så äter  jag basilikapuck ibland.RSS 2.0